Склад замороженої продукції
Переваги замороженої продукції від MiraMeat
Вчені давно прийшли до висновку, що якісно заморожені продукти своїми смаковими і поживними властивостями майже не відрізняються від свіжих. Заморожені продукти не тільки зберігають максимум корисних речовин, але і зручні в приготуванні, чим і пояснюється постійне зростання продажів, особливо в мегаполісах.
"М'ясо розморозити простіше простого!" - Скажете ви і, з одного боку, будете праві. Тільки от з іншого боку, розморожування м'яса має і свої нюанси. Ви можете користуватися мікрохвильовкою, класти м'ясо під струмінь гарячої води, але всього пару простих правил допоможуть вам отримати шматок м'яса таким же свіжим, яким він був до заморозки.
Існує правило - заморожуємо швидко, а розморожуємо повільно! Розморожування вимагає поступовості, щоб продукти не втратили смак і вологу. Починаючи разморозку, поставте м'ясо на полицю холодильника і лише при необхідності багатьом пізніше дістаньте. Уникайте повної разморозки м'яса при кімнатній температурі, тому що посилюється процес розмноження бактерій. Рекомендується приготувати продукти протягом 2 годин після розморожування.
Якщо неправильно заморожувати, то продукти втрачають більшість своїх якостей, а бактерії починають "нове життя". Ідеальною температурою для заморозки та зберігання продуктів харчування є мінус 18 градусів. Саме для правильної заморозки мясної продукції на нашому виробництві є камера шокової заморозки, та склад замороженої продукції. Шокова заморозка представляє собою процедуру, при якій найважливішим критерієм є швидкість заморожування. Чим вище швидкість, тим менше втрати якості продукції, що ми реалізовуємо.